لوکس ترین و باشکوه ترین مدل های فرنچ پرس در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سروین دیزاین قصد داریم
لوکس ترین و باشکوه ترین مدل های فرنچ پرس در سال 1403 را به شما نشان دهیم. پس اگر دنبال ترند سال 2024 هستید در ادامه مطلب همراه ما باشید
مطبوعات فرانسهیکی از ساده ترین و محبوب ترین ابزار برای تهیه قهوه، تاریخچه و عملکردی باشکوه دارد. که باعث استفاده در سراسر جهان شد. این ابزار نه تنها قهوه خوشمزه و غلیظ تولید می کند. اما فرآیند دم کردن نیز تجربه ای باشکوه و دلپذیر است. در زیر به تاریخچه، روش استفاده، مزایا و معایب و نکات مهم در استفاده از آن خواهیم پرداخت.
ما در مجله سروین دیزاین لوکس ترین و باشکوه ترین مدل های فرنچ پرس برای شما آوردیم.
مطبوعات فرانسه:
در سال 1929 توسط اتیلیو کالیمانی و جولیو مونتا میلانی توسعه یافت. این دستگاه اولین بار در فرانسه معرفی شد و به سرعت محبوبیت یافت. دلیل این نام، پراکندگی گسترده آن در فرانسه است که آن را به نام خود مشهور کرده است. در طول سال ها، طراحی و عملکرد مطبوعات فرانسوی به آنچه امروز می دانیم تبدیل شده است.
ابتدا دانه های قهوه را درشت آسیاب کنید. آسیاب قهوه باید به گونه ای باشد که دانه ها به اندازه ای بزرگ باشند که در طول فرآیند دم کردن به طور یکنواخت استخراج شوند و به فیلتر نچسبند.
مقدار مناسب قهوه آسیاب شده را در فرنچ پرس بریزید. برای هر 200 میلی لیتر آب، حدود 14 تا 16 گرم قهوه مورد نیاز است.
آب را تا حدود 92-96 درجه سانتیگراد (نه جوش) گرم کنید. سپس به آرامی روی قهوه آب داغ بریزید تا تمام سطح قهوه خیس شود.
پس از افزودن آب، قهوه را به آرامی هم بزنید تا تمام دانه ها با آب تماس پیدا کنند و استخراج شروع شود.