باشکوه ترین و بامزه ترین مدل های ظرف کیک خوری در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سروین دیزاین قصد داریم
باشکوه ترین و بامزه ترین مدل های ظرف کیک خوری در سال 1403 را به شما نشان دهیم. پس اگر دنبال ترند سال 2024 هستید در ادامه مطلب همراه ما باشید
قالب کیک: ظروف کیک ابزاری ضروری برای تهیه و پخت انواع کیک و دسر می باشد. هر نوع قالب کیک با توجه به جنس، شکل و اندازه برای تهیه نوع باشکوهی از کیک مناسب است. در این مطلب به بررسی مدل های مختلف قالب کیک و کاربرد آن ها می پردازیم.
ما در مجله سروین دیزاین باشکوه ترین و بامزه ترین مدل های ظرف کیک برای شما آوردیم.
قالب کیک:
تابه های گرد یکی از پرکاربردترین و رایج ترین انواع قالب کیک هستند. این قالب ها در اندازه ها و قطر های مختلف موجود می باشد و برای تهیه کیک های ساده، کیک تولد و کیک های لایه ای مناسب است. قالب های گرد معمولا از مواد مختلفی مانند فلز، سیلیکون و شیشه ساخته می شوند. فلزات تمایل دارند گرما را بهتر هدایت کنند و اجازه میدهند کیک یکنواختتر بپزد، در حالی که قالبهای سیلیکونی انعطافپذیرتر هستند و راحتتر از کیک جدا میشوند.
این قالب ها برای پخت کیک شرابی، براونی و دسرهای لایه ای بسیار مناسب هستند. اشکال مستطیلی و مربعی از مواد مختلفی ساخته می شوند و اندازه های مختلفی دارند. این قالب ها مخصوصا برای تهیه کیک های بزرگ که نیاز به برش دارند بسیار مفید هستند.
تارت ها قالب های مستطیلی باریکی هستند که بیشتر برای پخت کیک میوه ای، نان خانگی و کیک کره ای استفاده می شود. این قالب ها معمولاً از فلز یا سیلیکون ساخته می شوند. و به دلیل فرم بلند و باریکی که دارند حرارت را به خوبی در تمام طول کیک پخش می کنند.
تابه های باندت دارای اشکال پیچیده و زیبا با طرح های متنوع است که به کیک های ساده ظاهری بامزه و باشکوه می بخشد. این قالب ها برای تهیه کیک های باشکوه و مهمانی ایده آل هستند. استفاده از قالب های باندت نیاز به دقت بیشتری در چرب کردن و آردپاشی قالب دارد تا کیک به راحتی از آن جدا شود.