بامزه ترین و زیباترین مدل های قهوه جوش ترک در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سروین دیزاین قصد داریم
بامزه ترین و زیباترین مدل های قهوه جوش ترک در سال 1403 را به شما نشان دهیم. پس اگر دنبال ترند سال 2024 هستید در ادامه مطلب همراه ما باشید
قهوه ترک: قهوه سازهای دستی ابزار هستند. که به دوستداران قهوه اجازه می دهد تا با کنترل کامل بر فرآیند دم کردن، به طعم و کیفیت مطلوب دست پیدا کنند. این مدل ها علاوه بر باشکوهیت بصری و سنتی، احساس آرامش و رضایت باشکوهی را در فرآیند تهیه قهوه به آن ها می بخشد.
ما در مجله سروین دیزاین بامزه ترین و زیباترین مدل های قهوه ساز ترک برای شما آوردیم.
قهوه ترک:
1. قهوه ساز ترک (جازوه)
قهوه ساز ترکی یا جازوه یکی از قدیمی ترین و معروف ترین روش های دم کردن قهوه است که ریشه در فرهنگ ترکی و خاورمیانه دارد. این ابزار شامل یک ظرف کوچک با دسته بلند است که معمولاً از مس یا برنج ساخته می شود. فرآیند تهیه قهوه با Jazove شامل مراحل زیر است:
مخلوط کردن آب و قهوه بسیار ریز آسیاب شده در جازو.
قبل از اینکه تفاله های قهوه شروع به خرد شدن کند غلاف ها را از روی شعله بردارید و این کار را چندین بار تکرار کنید تا قهوه به غلظت دلخواه برسد.
طعم قهوه ای که با جازو درست می شود بسیار قوی و غلیظ است و معمولا با کمی شکر و گاهی هل طعم دار می شود.
2. موکاپات
این دستگاه که به اسپرسوساز روگازی نیز معروف است، یک دستگاه ایتالیایی برای تهیه قهوه اسپرسو در خانه است. موکاپوت از سه قسمت تشکیل شده است: مخزن آب در پایین، فیلتر قهوه در وسط و محفظه قهوه دم کرده در بالا. مراحل استفاده از موکاپات به شرح زیر است:
ریختن آب زیر شیر اطمینان در مخزن پایین.
فیلتر میانی را با قهوه آسیاب شده پر کنید.
محفظه بالایی را ببندید و موکاپوت را روی حرارت متوسط قرار دهید.
منتظر بجوش آمدن آب از طریق قهوه در محفظه بالایی منتقل می شود و قهوه اسپرسو آماده است.
موکاپوت قهوه ای قوی و غنی با کف ملایم تولید می کند که برای تهیه لاته و کاپوچینو مناسب است.
مدل های او:
3. Chemex
کومکس یکی از معروف ترین ابزارها در دسته دستگاه های قهوه ساز فیلتر است که طراحی زیبا و منحصر به فردی دارد. این ابزار از شیشه بوروسیلیکات با گردن چوبی ساخته شده و با استفاده از فیلترهای کاغذی مخصوص قهوه شفاف و معطر تولید می کند. روش استفاده از Comex به شرح زیر است:
قرار دادن فیلتر کاغذی در سوراخ سوخت سوخته و خیساندن با آب داغ.
با اجازه دادن به آب برای عبور از قهوه و فیلتر، قهوه دم کرده در مخزن شیشه ای جمع می شود.
قهوه تولید شده با Comex طعم ملایم و متعادلی دارد و جزئیات طعم بیشتری از دانه های قهوه را نشان می دهد.
AeroPress
Aeropress ابزاری نسبتا جدید و مبتکرانه است که به دلیل قابل حمل بودن و سهولت استفاده از آن بسیار محبوب شده است. این دستگاه از یک استوانه پلاستیکی با فیلتر کاغذی در انتها و یک پیستون تشکیل شده است. روش استفاده از Aeropress به شرح زیر است:
فیلتر کاغذی را در قسمت پایین قرار دهید و قهوه آسیاب شده را داخل سیلندر بریزید.
پیستون را به آرامی فشار دهید تا قهوه از فیلتر عبور کند و در فنجان جمع شود.
قهوه ای که با ایروپرس تهیه می شود طعمی قوی و غنی دارد. می توان از آن به عنوان پایه ای برای تهیه اسپرسو یا قهوه فیلتر استفاده کرد.